ES230 elektromos kézi hótoló síktalanító folyadék csepegtetővel

528 000 Ft

A tökéletesen csúszásmentesítés. Az alapgép tartozékaként síktalanító folyadéktartállyal rendelhető gép a hómentesített felületre csepegteti a síktalanító folyadékot, mely vegyianyagok nélkül tökéletesen felszárítja a letakarított útburkolatot.

Leírás

Elektromos kézi hótoló síktalanító folyadék csepegtetővel (ES230)

A tökéletesen csúszásmentes, biztonságos téli sétákért.

 

Az alapgép tartozékaként síktalanító folyadéktartállyal rendelhető gép a hómentesített felületre csepegteti a síktalanító folyadékot, mely vegyianyagok nélkül tökéletesen felszárítja a letakarított útburkolatot. A tartályba 10 liter folyadék tölthető.

 

Síktalanító folyadék termékleírása: Olvasztó- és szárítóképesség -30°C-ig, Hosszantartó hatás akár 3 napon keresztül, Teljesen vízoldékony, Környezetbarát és növénykímélő, Takarékos adagolhatóság

 

Használata ajánlott:

  • Járdák, problémás útszakaszok, szállítmányozó cégek árurakodó rámpáinak síktalanítására
  • Kórházak, óvodák, iskolák, önkormányzatok, egyéb közintézmények téli rendbentartására.

 

Alapgép leírása:

Meglévő idejét ne töltse fölösleges hólapátolással! Vigyen örömöt téli napjaiba, és fedezze fel, milyen könnyű és örömteli is lehet a hóval történő munka. Az ES230-nak köszönhetően a hótakarítás téli kikapcsolódás lesz csupán.

Az új fejlesztésű elektromos hótoló lehetővé teszi az emelkedők, és nagy sík területek hátfájás nélküli takarítását. A hosszú élettartamért a porfestésű váz, és a rozsdamentes hótolólap felelős. Az akár 45°-ban is állítható hótoló lap tovább könnyíti a mindennapos téli munkát.

Opcionálisan a tolólapra kopásálló vulkolán gumilap kerül felszerelésre, útegyenetlenségek kiküszöbölése céljából, továbbá a kerék tapadásának növelése érdekében hólánc is rendelhető a géphez.

A hajtásért a kerékdobba szerelt elektromotor felelős, melyet terheléstől függően 6-8 órán át képes hajtani a tölthető akkumulátort. (24V/10Ah, 230W)

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Munkaszélesség: 740 x 460mm
  • Súly: 28 kg