ES230 elektromos kézi hótoló

420 000 Ft

Engedje, hogy a gép elektromos hajtása dolgozzon ön helyett! Az elektromobilitás egyre nagyobb térhódítása már a hólapátolást nehéz munkamenetét is megváltoztatta. A világon egyedülálló technológia lehetővé teszi az emelkedők, és nagy sík területek hátfájás nélküli takarítását. Engedje, hogy a gép dolgozzon ön helyett!

Leírás

Elektromos kézi hótoló (ES230)

A tél szépségeit ki kell tudni használni.

 

Meglévő idejét ne töltse fölösleges hólapátolással! Vigyen örömöt téli napjaiba, és fedezze fel, milyen könnyű és örömteli is lehet a hóval történő munka. Az ES230-nak köszönhetően a hótakarítás téli kikapcsolódás lesz csupán. Az új fejlesztésű elektromos hótoló lehetővé teszi az emelkedők, és nagy sík területek hátfájás nélküli takarítását. A hosszú élettartamért a porfestésű váz, és a rozsdamentes hótolólap felelős. Az akár 45°-ban is állítható hótoló lap tovább könnyíti a mindennapos téli munkát.

Opcionálisan a tolólapra kopásálló vulkolán gumilap kerül felszerelésre útegyenetlenségek kiküszöbölése céljából, továbbá a kerék tapadásának növelése érdekében hólánc is rendelhető a géphez.

A hajtásért a kerékdobba szerelt elektromotor felelős, melyet terheléstől függően 6-8 órán át képes hajtani egy tölthető akkumulátor. (24V/10Ah, 230W)

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Munkaszélesség: 740 x 460 mm
  • Súly: 28 kg

 

Termékbemutató videók

 

 

 

  

 

További termékspecifikus információs oldalunk: ELEKTROMOS KÉZI HÓTOLÓ