Kézi kerekes hótoló

61 530 Ft

Kézi kerekes hótoló. A tél szépségeit ki kell tudni használni. Meglévő idejét és energiáját ne töltse fölösleges hólapátolással! Vigyen örömöt téli napjaiba, és fedezze fel, milyen könnyű és örömteli is lehet a hóval történő munka. Ideális aszfaltozott vagy térkövezett felületek gyors takarításához.

Leírás

Kézi kerekes hótoló

Kézi kerekes hótoló – Egy modern és frappáns megoldás hótakarításhoz! Meglévő idejét és energiáját ne töltse fölösleges hólapátolással! Vigyen örömöt téli napjaiba, és fedezze fel, milyen könnyű és örömteli is lehet a hóval történő munka. A kézi hótolónak köszönhetően a hótakarítás téli kikapcsolódás lesz csupán. Az új fejlesztésű kézi hótoló lehetővé teszi az emelkedők és nagy sík területek hátfájás nélküli takarítását. Egy hagyományos hólapátolás rövid idő elteltével mindenki számára fájdalmas nehéz munkává válik. A kézi kerekes hótoló segítségével nem szükséges többet a havat megemelnie, csupán az eszköz nyelére kell támaszkodjon és saját testsúlyával eltolhatja az akár 10- 15 cm vastag havat is. A kézi hótoló lehetővé teszi a teljesen hangtalan hótakarítást, anélkül, hogy felsértené vagy károsítaná a talajt, amin dolgozunk vele.

A hosszú élettartamért a porfestésű váz és a rozsdamentes hótoló lap felelős. Akár erősen sózott környezetben is ellenálló festés garantálja, hogy a fém elemek ne rozsdásodjanak el. A rozsdamentes hótoló lap erősített bordázattal biztosítja, hogy nagy tömegű hó esetén sem hajolhat meg a lap. Az akár 45°-ban is állítható hótoló lap tovább könnyíti a mindennapos téli munkát. Az elfordítható lap segíti a hó egy irányba történő hányását, így akár egy járda szélességben gyorsan és hatékonyan eltakaríthatjuk a havat.

A tolólapra kopásálló vulkolán gumilap kerül felszerelésre, útegyenetlenségek kiküszöbölése céljából. A tökéletes síktalanításban is fontos szerepe van a tolólapon található gumi élnek. A speciális ellenálló képességű gumi akár több telet is végig dolgozhat, elkopása esetén megfordítható, így ismételten használható tökéletes élet kapunk. A gumilap mindkét élének elkopása esetén cégünknél ezen elem után-rendelhető.

A hótoló 260 mm-es fújt gumikkal kerül szállításra. A gép tömör gumikerekekkel is rendelhető, mely +8.000.-Ft költséget jelent.

Termékbemutató videók

A termékspecifikus bemutató oldal: KÉZIHÓTOLÓ.HU